Ajankohtaista

Julkaistu 30.08.2021

Esitä kulttuurikysymys päättäjälle & voita Saimaa-ilmiön merinovillapipo tai huppari

Esitä kysymys kulttuurista, ja kuulet pian vastauksen syksyn somelähetyksissä.

Tervetuloa vaikuttamaan syksyn Facebook-livehetkiin, jossa taitelijat jututtavat Itä-Suomen päättäjiä kulttuuri- ja taideteemojen pohjalta.

Miten Kuopio aikoo tukea koronan kurittamaa kulttuurikenttää? Entä mihin Savonlinna aikoo panostaa kulttuuripääkaupunkikisan jälkeen? Nyt siis tiukkoja mutta asiallisia kysymyksiä tiskiin, joihin ehkä kuulet pian vastauksen.

OSALLISTU NÄIN:

Löydät sekä Facebookista että Instagramista arvontapostauksen. Kirjoita kommentteihin kulttuuriin tai taiteeseen liittyvä kysymys, jonka haluaisit esittää alueemme päättäjälle. Voit rajata kysymystäsi esimerkiksi kaupunkien mukaan (Savonlinna, Joensuu, Kuopio, Mikkeli, Lappeenranta) tai maakuntien (Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo) mukaan. Kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse info@saimaailmio2026.fi.

Lähetä kysymyksesi viimeistään su 5.9.2021, jonka jälkeen arvomme kaikkien vastaajien kesken 10 kpl Saimaa-ilmiön pipoja & 5 kpl huppareita (koot L-XL). Olemme voittajiin suoraan yhteydessä. FB ei ole osallinen kilpailuun.

Jääthän kuulolle - pian julkistamme ensimmäisen taitelijan & päättäjän nimet ja Facebook-liven ajankohdan!

PS. Maakunnat, kaupungit ja kunnat linjaavat parhaillaan strategioitaan. Kulttuuri tarvitsee nyt erityisen paljon pitkäjänteistä tukea, pidetään asia pinnalla! Lue lisää täältä.