Saimaan viestijät

Kutsumme Saimaan viestijät koolle Jani Halmeen johdolla

Saimaa-ilmiö on paitsi tutkimusmatka luovuuden voimaan mutta myös alueellinen testi: saammeko yhdessä kansainvälisen ilmiön ja kiinnostuksen aikaan? Saimaan viestijät kutsutaan koolle yhdessä pohtimaan ja tekemään yhteistyötä; miten voimme markkinoinnilla ja viestinnällä varmistaa, että alueemme nähdään ja kuullaan Euroopassa saakka ja siten, että pääsemme Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026?

Tervetuloa etänä järjestettävään koulutukseen ja keskusteluun Jani Halmeen johdolla tiistaina 15.12. klo 14-15. Verkossa järjestettävä tilaisuus on kaikille avoin. Liity mukaan tästä.

Ensimmäisen kokoontumisen teemana on tarina: miksi tietyt viestit menevät läpi yleisössä paremmin kuin toiset? Miksi toisista viesteistä innostutaan enemmän kuin toisista? Miksi niistä puhutaan innostuneesti? Jani Halmeen mukaan syy on tarinallisuudessa. Saimaa-ilmiön sytyttäjä, Suurella Journalistipalkinnolla palkittu Jani Halme jakaa Saimaan viestijöille näkemyksensä siitä, mitä tarinan voimaa voidaan hyödyntää viestinnässä.

Suunnitteilla on myös kaksi kokoontumista ensi vuoden puolella vaikuttavien asiantuntijoiden johdolla, ilmoittaudu mukaan Saimaan viestijöihin!

Ilmoittaudu mukaan